skip to Main Content

Fellestur til Hellas

Seven Seas Yachts arrangerer fellestur i Hellas i september 2023. Turen starter og slutter i Aten. Her kan både single og par melde seg på. Det er bestilt 2 nyere båter. 1 Oceanis 51.1 samt 1 katamaran, Lagoon 42.

BlueCup

Blue Cup

Blue Cup 2022 går av stabelen i perioden 29. oktober til 5. november. Denne populære turregattaen arrangeres i år for 31. gang. Det deltar vanligvis om lag 45 – 50 båter i regattaen, med mannskap fra store deler av Europa. Seilasen starter og slutter i Aten. Denne seilasen er veldig populær å delta i for nordmenn, og i fjor seilte over 100 nordmenn i hele 17 båter.

Kundeturer

Vi har lang erfaring med å skreddersy båtturer utifra kundens ønsker og budsjett. Det kan for eksempel være venneture, gutteturer, venninneturer, teambuildingsturer, fødselsdagsturer og helgeturer. Disse turene kan for eksempel arrangers i Norge eller i Middelhavet, og kan ofte kombineres med kulturelle innslag. Hva med en langhelg i Hellas med seiling, soling og bading samt besøk på Akropolis i Aten? Mulighetene er mange. Velkommen til og ta kontakt for et konkret turforslag.

Back To Top