Skip to content

Du har sikkert ønsket deg langt vekk fra hverdagen, for å bli oppvartet av et mannskap som er på nivå med betjeningen på et luksusklasse hotell? Eller ønsker du å gjøre noe utenom det vanlige for dine kollegar, forretningsforbindelser eller dine venner? Prøv en av våre luksus båter!

Vi er overbeviste om at du vil bli mektig imponert over standarden og servicen ombord i disse megayachtene! De aller fleste er ”custom made”, med møbler og innredning spesielt designet og håndlaget i henhold til eiers smak.

Vi kan tilby et bredt utvalg av båter, både seil- og motorbåter samt katamaraner, fra 70 fot til 250 fot. Prisen er ikke så avskrekkende. De er dessuten bemannet med profesjonell skipper og mannskap. Det betyr ikke at du må være passiv ombord, de lar deg gjerne ta del i den daglige fremdrift av yachten. Om du måtte ønske en tur i maskinrommet, eller opp på brua for å navigere. er dette vanligvis mulig. Eller rett og slett, nyt luksusen og livet ombord, og slapp helt av.

Yachtene kan leies i det antall dager du selv måtte ønske. De finnes i mange størrelser og utgaver, og vi anbefaler mer enn gjerne båt og turrute, uti fra antall personer i gruppen. Basene for disse yachtene er hovedsakelig i Middelhavet, Florida og Karibien.

Send oss en forespørsel

    Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

    Back To Top