Skip to content

Å leie seilbåt i varmere strøk har det siste tiåret blitt veldig populært. Dette skyldes nok blant annet at mange ønsker en aktiv ferie, med nærhet til natur og elementer. Så trives du på sjøen, kan en seilbåtferie derfor sterkt anbefales.
Vi har et stort kontaktnett med solide båtutleiefirma over hele verden, og har flere tusen båter å velge mellom.
Ved bestilling av båtferie får du vanligvis flere forslag til rutevalg. Du vil også få tips om nydelige bukter, strender og severdigheter det er verdt å besøke.
Generelt er båtene meget godt utstyrt, og det er bare å komme ombord med dine personlige effekter. Ombord finner du bl.a. sengklær, håndklær, karter, navigasjonsutstyr, havnebok etc.
De mest brukte båtmerkene ved utleie er: Bavaria – Beneteau – Jeanneau – Elan – Dufour

marina i kroatia
_014_23a
A large private motor yacht underway out at Mediterranean sea near the Sardinia Island, Italy
P1080988

Kroatia

Kroatia har en kyststripe som av mange blir regnet som en av verdens vakreste. De fleste marinaene er helt nye, og meget velutrustet. Langs kysten finnes mange vakre og lune viker for oppankring. Vi har mange båter å velge mellom, der de aller fleste er av nyere årgang. Om ønskelig, kan alle priser oppgis i norske kroner.

Hellas

Hellas er et meget populært land å seile i fra øy til øy. Og øyer er det mange av, i overkant av 3000! Menneskene er hyggelige og gjestfrie, maten smaker fortreffelig og prisene er lave. Og kanskje det viktigste av alt, det er nesten alltid vind. Vi har mange hundre båter å velge mellom, der de aller fleste er av nyere årgang. Men vi har også eldre båter som er i god forfatning, til gunstige priser.

Tyrkia

Tyrkia har også en lang og naturskjønn kyst som er vel utbygget for båtliv. Her som i Hellas er vinden relativ stabil, med enkelte dager kan den komme opp i kuling styrke. Selv da er det behagelig å seile i bare shortsen. Maten er om enda mer eksotisk, enn i nabolandet Hellas. Vi har mange båter å velge blant, der de aller fleste er av nyere årgang.

Karibien, Australia og andre steder

Vi har også et meget godt utvalg av båter på disse destinasjonene. Vennligst kontakt oss for nærmere informasjon.

Send oss en forespørsel

    Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

    Back To Top