Skip to content
sailing yacht

Seilbåt ferie

Å leie seilbåt i varmere strøk har det siste tiåret blitt veldig populært. Dette skyldes nok blant annet at mange ønsker en aktiv ferie, med nærhet til natur og elementer. Så trives du på sjøen, kan en seilbåtferie derfor sterkt anbefales.
Vi har et stort kontaktnett med solide båtutleiefirma over hele verden, og har flere tusen båter å velge mellom.
Ved bestilling av båtferie får du vanligvis flere forslag til rutevalg. Du vil også få tips om nydelige bukter, strender og severdigheter det er verdt å besøke.

omega-review

Mega Yachts

Du har sikkert ønsket deg langt vekk fra hverdagen, for å bli oppvartet av et mannskap som er på nivå med betjeningen på et luksusklasse hotell? Eller ønsker du å gjøre noe utenom det vanlige for dine kollegaer, forretningsforbindelser eller dine venner? Prøv en av våre luksuscruisere!

Vi er overbeviste om at du vil bli mektig imponert over standarden og servicen ombord i disse megayachtene! De aller fleste er ”custom made”, med møbler og innredning spesielt designet og håndlaget i henhold til eiers smak.

princess

Motorbåt ferie

Å leie motorbåt i sydligere strøk er ikke like alminnelig som å leie seilbåt, men det blir mer og mer vanlig. Hellas og Kroatia er populære land å cruise i fra øy til øy – og pittoreske øyer er det mange av i disse landene. Menneskene er dessuten hyggelige og maten smaker fortreffelig.

Vi har et godt kontaktnett blandt solide utleieselskap som har drevet lenge i bransjen. Dette gir deg som kunde en god garanti for at du får en profesjonell behandling når du ankommer utleiebasen. Du vil også få hjelp underveis på turen om du skulle få behov for det.

Back To Top