Skip to content

BAVARIA er stolte av å kunngjøre det nyeste medlemmet av CRUISER modellene – den nye CRUISER 51. Den nye CRUISER 51 kompletterer de renoverte CRUISER modellene etter lanseringen av CRUISER 33 i 2012. CRUISER 51 har som de andre modellene blitt utviklet av BAVARIA sammen med Farr Yacht Design (USA) for maritim arkitektur og Design Unlimited (UK), for både utvendig styling og interiørdesign.

CRUISER 51 tilbyr et utvendig design tilsvarende de andre CRUISER modellene, som har vist seg så populært. Du finner et stort panorama takvindu med to luker og den største badeplattform i markedet. Den nye cockpiten har større styringsseter for mer komfort. Som standard finner du et nytt cockpitbord med større sammenleggbare sidevanger og en bordlampe. Det er større mulighet for lagring i cockpit samt lagring i gulvet. Det nye styresystemet og rorstammen gir en presis og enkel navigering.

Under dekk er interiøret på CRUISER 51 preget av en gjennomført innredning. Som sett på de andre CRUISER modellene er det avrundede kanter gjennom hele interiøret og rikelig med heltre, samt det innovative frokostbordet fra CRUISER 56. Interiøret har et nytt gulv for å forenkle tilgangen til strategiske soner som f.eks. lensepumper og kjøl-bolter.

Det unike med CRUISER 51 er det valgfrie Flexschott-systemet. Dette verdensomspennende nye systemet gjør det mulig å veksle mellom en eller to kabiner i den fremre del av båten.

Pris:
Ta kontakt.

Katalog:
Last ned

CR51_1A0379_rgb_neuCR51_1A9667_rgb_neuCR51_Exterior_Render2CR51_innen05

Back To Top